Welkom

Welkom op de website van HondenUitlaatService Buitengewoon, uw professionele uitlaatservice voor Papendrecht e.o. sinds 2005! Door gebruik te maken van de buttons bovenin kunt u alles vinden over de uitlaatservice.

HUS-Buitengewoon is een professionele hondenuitlaatservice, wat onder meer betekent dat het ingeschreven staat bij de kamer van koophandel, kennis van zaken heeft, op een verantwoorde wijze omgaat met het vertrouwen wat u in de service stelt en dat het welzijn van de dieren steeds voorop gesteld wordt.

Er zijn diverse redenen waarom steeds meer mensen, steeds vaker gebruik maken van de uitlaatservice. Zo komt het voor dat men door omstandigheden vaak niet (meer) in staat is om de hond voldoende de beweging te geven die hij nodig heeft, bijvoorbeeld door werk, ziekte of doordat het baasje ook een dagje ouder wordt. Men kiest ook steeds vaker voor de service om gedragsproblemen op te lossen en de hond meer, of beter te laten socialiseren met andere honden. Maar alleen al het feit dat de hond er zichtbaar van geniet en er wel bij vaart is voor veel mensen reden genoeg om met regelmaat een beroep op HUS-Buitengewoon te doen.

Wat uw reden ook is, u hoeft zich zeker niet schuldig te voelen als u bijvoorbeeld niet in staat bent dagelijks een lange wandeling te maken met uw hond. Wanneer u contact met mij opneemt, doe ik het Buitengewoon graag voor u en uw hond vindt dat helemaal niet erg!

Zevenhovenstraat 9 | 2971 AZ Bleskensgraaf | Mobiel: 06.41 19 99 91 | BTW nr.: NL1811.05.123.B01 | KvK nr.: 24367756
IBANRabobank: NL74 RABO 0102442266 | www.hus-buitengewoon.nl | info@hus-buitengewoon.nl | twitter: @husbuitengewoon
Alle opdrachten worden aanvaard conform onze eigen algemene voorwaarden zoals gedeponeerd bij de KvK te Rotterdam